Trainerstool De Roos van Leary


Het vloermodel van de Roos van Leary is een handige trainerstool voor coaches, supervisoren, trainers en andere begeleiders. Met dit solide uitgevoerde instrument kun je deelnemers de Roos van Leary laten toepassen en oefenen. Door mensen uit te nodigen letterlijk op hun voorkeursgedrag te staan en een gebeurtenis na te spelen, ervaren ze wat hun opmerking en houding bij de ander teweegbrengt.

Ook kunnen deelnemers nieuwe vormen van gedrag oefenen en aanleren. De trainerstool heeft een krachtig effect, omdat deelnemers niet zittend op een stoel hun gedrag bespreken, maar werkelijk op de vloer zijn. Daardoor beleven ze veel sterker hoe hun manier van communiceren overkomt.

- Alle acht punten van de Roos van Leary worden geleverd in een handig koffertje
- Innovatieve trainerstool voor trainers, coaches, supervisoren en andere begeleiders

Bestel deze geheel herziene praktische tool hier, de prijs is € 45
of schrijf je in voor een praktische workshop, waarin je met de tool leert werken, voor maar € 95 inclusief de tool. Enige kennis van de Roos van Leary is daarbij wel een voorwaarde. Lees daarvoor bijvoorbeeld het boek Beïnvloed anderen, begin bij jezelf of - nog beter - volg de gelijknamige training van een dag en krijg het boek er gratis bij.